maanantai 3. helmikuuta 2014

Kettusukka ja Otus

Viikonloppuvapaat ovat rentouttavia. Varsinkin kun niitä on harvoin. Nyt kuitenkin on koulu paketissa, ja olen virallisesti liiketalouden ammattilainen. Täyspäisen työn, koulun ja perheen yhdistämisessä on riittänyt menneelle syksylle ja talvelle haasteita, mutta nyt voi huokaista ja väkerrellä mitä haluaa.

Lumin kanssa oli puhetta lähteä retkelle. No, eväät syötiin ensin olohuoneessa ja sen jälkeen rymyttiin pihalla.


Ei paljoa tarvita viihtymiseen, pulkkka ja lapio takaa puuhaa tunneiksi. Ja kun Otuksemme häslää ja tekee oman osuutensa tässä tärkeässä pulkantäyttö-työssä, punaiset posket saatiin jo huutamalla : Otto poooiis.

Kettusukat näkyy olevan tällähetkellä kovinkin suosittuja. Ja jokaisella neulojalla pitää varmaankin oma tyylitelty versio niistä löytyä. Ohje löydetty täältä   *KLICK* Ohjetta mukaillen varsiosa, nilkassa resori parantamaan istuvuutta. Teräosa tehty ilman kettukuviointia. Puikkoina 3,5 mm metallit.


Lankana Hot Socks Sombrero ja yksivärinen Gjestalin Janne (436) . Lankojen päättely urakka olisi ollut melkoinen, mikäli jokaisen raitarivin omanaan tekisi. Valmiiksi kuviovärjätty toimii näissä erinomaisesti.


Huomasin myös, että oranssihan taitaa olla minun lempivärit. Valmistumiseni kunniaksi saamani kukat olivat just minun makuuni, pihalla Lumin kanssa touhutessa tuli testattua omavärjäämät täysvillaiset lapaset, jotka nekin ovat pääosin oranssit. Ja jos jostain tykkää, sitäkai sitä sitten tekee...5 kommenttia: