perjantai 7. maaliskuuta 2014

Ebay ja rahoistaan pääsemisen helppous.

Meninkin rekisteröitymään Ebayhin. Ja vieläpä hommaamaan paypal-tilin. Ja sittenhän se lähti ihan räpylästä tai ainakin hetken huumaa koin.


Ensimmäisenä kokeiluna ostoskoriin meni mega-pack Kool-aideja. Hinta murto-osa siitä mitä suomesta tilattuna ja sain kerralla kokonaisen värilajitelman. Toimitusaika oli n. viikko, vaikkakin sivulla varoiteltiin pidemmästä ajasta.

Seuraavana listalle kokeiluun tyttärelle uusi kännykkäkuori kiinasta. Hintaa huimat 4,99 eikä postikuluja.


Taas ostos onnistui. Kuoressa meni 11 päivää. Ja nyt minun toivelistalle onkin kertynyt jo parikymmentä riviä harkittavia/hankittavia kohteita. 11 kpl bambupuikko-settien lajitelma menee seuraavaksi tilaukseen. Hinta 3,56,-. Siis yhdelletoista paketille puikkoja. Koot puikoissa 2,25 mm-5,5 mm. Netin syövereistä olen lueskellut muiden tilaajien kokemuksia. Puolesta ja vastaanhan niitä tietenkin on, mutta puikkojen suurkuluttajana minun kannattaa ainakin kokeilla. Lankoja tilaamalla väliin jää se käsin hypistelyn ihanuus, mutta edullinen hintakin houkuttelisi. Silkki-villa sekoitusta 1,25/kerä 50 g. Tai baby-lankaa 1,-/kerä mitä ihanimmissa väreissä. Ja bambu-lankaa ja monia muita ihanuuksia.
Nyt kun ratkaisin ongelman siitä, miten saan värjättyä leveää raitaa tekevää lankaa ( tarpeeksi pitkiä monen metrin vyyhtejä) ja omistan megapakkauksen kool-aideja, on kuitenkin palattava paikallisen lankakaupan asiakkaaksi ja haettava muutama kerä valkoista villalankaa. Sen toimitusaika on noin vartti.

Ja sitten koolaamaan.

2 kommenttia:

  1. Mielenkiinnolla odotan värjäyksiäsi, itse en ole kokeillut. Vielä. Blogissani olisi sinulle haaste. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitan kuvaa väreistä kunhan pystyn. Minunhan on haasteeseen tartuttava :)

      Poista