maanantai 16. kesäkuuta 2014

Kesä !

Sukkapuikot ovat hetken jäähyllä, tai ainakin neulomuksia valmistuu hitaammin kuin muina vuodenaikoina. Yksi syy siihen on tämä :Koira mokoma, tuon selvittämiseen meneekin muutama päivä. Ja käytössä enää 4 puikkoa.

Toinen syy on pihatyöt. En missään nimessä ole ulkoilma-ihminen, mutta pitää pihan kuitenkin jotensakin kunnossa olla.

Vierailu puutarhalla puutarhameritahti oli valaiseva, jokaisen kasvin yhteyteen oli tehty taulu, jossa oli tietoja ja kuvia.

Perennapenkkini sai siis täydennystä. Ja nyt minulla on ylhäällä mitä kasveja sinne olen laittanut. Aikasemmin olen keväällä pelannut entten-tentten-rikkakasvi-kukka peliä jokaisen maasta pukkaavan vihertävän kanssa.

Lumista oli hienoa "seikkailla" kasvien väliin jätetyillä poluilla ja myymälänä toimivassa kasvihuoneessa oli ihka elävä papukaija, sitä on nyt pari päivää ihmetelty. Hinnatkin olivat mielestäni hyvinkin kohtuulliset, joten minä siirryn nyt suurmarkettien ja rautakauppojen puutarhapihoilta pienien paikallisten asiakkaaksi.

 

Juhannus on lähellä, vielä muutama työpäivä ja ansaitulle 5 päivän vapaalle. Jospa sitä jotakin silloin saa aikaiseksi, puikoilla tai ilman :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti