torstai 24. heinäkuuta 2014

Joulupukkia tapaamassa

Kerran jouluihminen, aina jouluihminen. Meidän pieni tyttöjen keskeinen kesälomareissu suuntautui pohjoiseen ja "loulupukkia" hämmästelemään. Lumi oli jo muutaman viikon höpöttänyt joulupukista, joten tytöt (3kpl ja minä) kyytiin ja nokka kohti seikkailuja.Matkalla pysähdyttiin Ranuan eläinpuistossa, jossa kuluikin kokonainen kuuma kesäpäivä. Nähtävää oli paljon ja Lumin ikäisillekin toimintaa. Aasilla ratsastaminen oli kuulemma tosi ihanaa ja pöllöt pelottavia.
Yö rovaniemellä ja aamulla Santa Park:iin pääjehua tapaamaan. Ja jotta ei ihan ilman käsitöitä mene tämäkään juttu, kävimme koristelemassa omat tontut ja piparit. Satujunalla ajeltiin Lumin pyynnöstä ainakin 5 kierrosta :)
Napapiirillä pysähtyminen tuotti kuitenkin suurimman tiddiditii-löydöksen. Lumi bongasi satojen joulukorttien joukosta sen, mitä olikin vain yksi, MAISA-kortin. Tokihan kyseessä oli Joulupukin pääposti, joten ehkä sieltä löytyykin ne kaikki kortit joita on koskaan tehtykään. Milloinhan meillä Maisat vaihtuu johonkin muuhun fanitettavaan :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti