perjantai 18. heinäkuuta 2014

Loma ja lankaa

Nyt se virallisesti alkaa. Loma. On sitä odotettukin ja kun ilmat näyttää olevan ensi viikollakin hyvät, niin mikäs tässä hölläillessä.

Minulla on ollut parin työkaverin kanssa diili, teen yhden homman minkä osaan hyvin ja saan siitä palkkioksi lankaa. Ja tänään sain sitten värjäykseen menevää 7 veljestä valkoista muutamia keriä :)

Ja kun pääsin töistä hieman aikaisemin kuin keskimäisen tyttären bussi saapui kaupunkiin, käytin tilaisuutta hyväkseni ja piipahdin Oulun Lankamaailmassa Lankamaailma.fi

Ihan jos pari kerää ostaa alennusmyynnistä, niin niitähän ei lasketa edes lankavahvuuteen, eihän?

Mukaan tarttui bligbling Silver softia vihreänä ja vaaleanpunaisena.Pari kerää ihan ihmeellisen väristä Zandra lankaa, joka viehätti minut rumuudellaan (ja halvalla 1,-/50g hinnallaan) ja Blend bamboo kerä, josta tekaisen pari tiskiluutua. Yhteishinta koko kassille 12,60.Ostoksieni lisäksi minulla on myös ne 4 kerää 7-veljestä (ja yksi Nalle) valkoista, joten enköhän minä näiden kanssa yhden loman pärjäile.

Ja langoista asiaan, olen nyt vakuuttunut ettei viherpeukalossani ole mitään vikaa. Se nyt vain on nyt niin, että se mikä on minun ei kasva. Miten muuten on selitettävissä tämä asia :

Kaksi samanlaista purkkia. Samaa multaa yhtä paljon. Kasvavat pöydällä vierekkäin ja kastellaan yhtäaikaa, joten kasvuolosuhteissakaan ei ole eroja. Siemenet kylvetty samasta pussista yhtäaikaa. Toinen ruukku on minun ja toinen Lumin. Ja kumpikohan on kumman?


4 kommenttia:

 1. Me olemme varmaan sukulaisia! Niin on yhtäläiset hortonomintaidot täälläkin. Saan kasvini pidettyä hengissä, jopa niin etteivät ne kovasti kasva, eivätkä kuki. Kätevää, ei tarvitse vaihdella isompiin ruukkuihin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D, nyt kun mietin, niin ei ole tosiaan koskaan tarvinnut vaihtaa O.o

   Poista
 2. Mystistä, oletko muistanut jutella kasveillesi, siitähän ne pitävät:) Hienoja lankoja, jotain kivaa on siis tiedossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen minä jutellut, jopa huutanut niille välillä :) Ei auta ei. On minulla on jotain puikoilla ja ihania ideoita lopuista :)

   Poista