torstai 25. syyskuuta 2014

Kun sukista tuleekin jotain muuta

Olen aina ollut sitä mieltä, että jos joku osaa jotain niin sitten osaan minäkin. Joskus tosin on tehtävä hieman enemmän töitä onnistuakseen. Jälleen kerran kaivoin pyöröpuikot esille ja päättäväisesti aloin neulomaan kahta sukkaa kerrallaan. Valkoista 7 veljestä on vielä runsaasti ja löysin vajaan kerän kanervanväristä lankaa (vyötteetön) ja päätin tehdä raitasukat niistä.

Niin.

Sain minä vartta tehtyä, jopa pitkällekin. Eikä se nyt niin vaikeaa ole. Ja sittenhän olisi pitänyt alkaa kantapään tekoon. Tuijotin aikani kudelmaa, päässä rullasi tyhjien mietteiden sijaan miljoona ajatusta miten kantapää tehdään pyöröpuikolla, muttei siihen kaikesta miettimisestä huolimatta vastausta saanut. Ainoa mitä tuli mieleen oli, että voihan syntyneet varret käyttää Lumille villapaitaan.


Niimpä päätellään varret ja luodaan puikoille uudet silmukat ja neulotaankin villapaita. Eihän se nyt niin justiinsa ole, sukka vai paita :)
2 kommenttia:

  1. Hauska ratkaisu! Aika monet sukat tehnyt kaks kerralla varresta, mutta vieläkin pitää luntata kirjasta ohjetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puolet on kuitenkin jo opittu, kun varren sain tehtyä :) Toisaalta Lumi tarvitsee talveksi lämpimän villapaidan toppapuvun alle, joten hyvä ratkaisu tuokin oli :)

      Poista