sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Sydänköynös kartongista

Minun piti kouluun liittyen somistaa näyteikkuna. Hyppäsin sitten täysin pois omalta mukavuusalueeltani ja kävin reippaana tyttönä kysymässä paikalliselta kirjakauppiaalta voisinko tulla heille hetkeksi ilmaiseksi työvoimaksi ja sehän passasi.

Sovimme kauppiaan kanssa, että toteuttaisin heille ystävänpäivä-kampanjan, ja sain myös täydet valtuudet tehdä mitä haluaisin. Tokihan haastavaksi tässä asian teki se, että somistusbudjetti oli täysin 0,-. Mutta mikäs sen opettavaisempaa, kerrankin on käytettävä luovuutta eikä mennä siitä mistä aita on matalin.

Jouduin miettimään miten ihmeessä saisin tehtyä ystävänpäivä teemaa ja siltikin hyödynnettyä jo liikkeessä olevaa materiaalia. Ystävänpäiväänhän kuuluu hempeily ja sydämet ja pinkki ja siitä se idea sitten lähti.

3 isoa palaa kartonkia, pinkki, harmaa ja aniliini. 1 nitoja, terävä mattopuukko ja hyvä alusta.

Leikataan kartonki noin 3x20 cm suikaleiksi. Nidotaan 2 kpl suikaletta alareunasta yhteen ja taitetaan sydämen muotoon. Lisätään 2 suikaletta sivuille, taitetaan ja nidotaan.Samanlailla voi käyttää muutakin paperia. Vaikka vanhaa sanomalehteä tai kirjoja.Ja kun tekee tarpeeksi monta köynöstä saa niistä taustaverhon somistukseen ja hempeyttä ystävänpäivään.Kiitokset vielä Kapteenin Kipalle loistavasta tilaisuudesta suorittaa koulutehtävä :)

2 kommenttia:

  1. Tein melkein samanlaisia koristeita toissajouluksi mummolaan. Niissä oli vain kaksi sydäntä sisäkkäin ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wau, voihan niinkin tehdä O.o, eipä käynyt miellessäkään. Mutta nytpä tiedän ja luulen osaavanikin :D

      Poista