torstai 19. helmikuuta 2015

Vinkkejä neulontaan ja virkkaukseen

Kun oma työaika näyttää nyt sijoittuvan auringonnoususta sen laskuun, ja omien töiden kuvaaminen osoittautuu hankalaksi, niin laitetaampas sitten vinkkejä tuleviin töihin.

Vinkkipläjäys on kerätty pinterestistä ja facebookin DIY sivustolta  Craftsdiy 
Nämä kuvat sisältää aika hyvät ohjeetkin miten työ tehdään ja omalle koneelle ne olikin tallennettu kansioon : Kesällä tehtäviä!
Kuvioraitaa sukanvarteen

Torkkupeittoon sopivia palasia

Vierastossuiksi vaikka mökille

Tyynynpäällisiä tai vaikka tiskirättejä 

Hempeää kukkasta

Sydämiä sukkasiin

Omilla puikoilla on tällähetkellä kääntövarsisukat Lumille ja valmiina kuvattavaksi työkaverin pipo ja kerrosrivinoususukat. Nyt vaan pitää odottaa, että olisi kotona yhtäaikaa päivänvalon kanssa niin pääsee pihalle jalkojen kanssa :)

7 kommenttia:

 1. Kivoja vinkkejä. Tartteekin tehdä oma idis-boxi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minä aina laittelen ideoita sitämukaa talteen kun löydän. Niitä kansioita on aika monta jo :D

   Poista
 2. Yritin kovasti tutkia tuota kuvaa, jossa kuvatekstinä on Tyynynpäällisiä tai... En mitenkään käsitä miten nuo pallot tehdään. Tarkemmin sanoen pallorivien ensimmäiseen kerrokseen ei älli riitä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on tosiaan tekolistalla vielä, joten en ole kokeillut. Nyt kun aamuhuuruisilla silmillä katsoin, niin ei se kauhean helpolle näyttänyt O.o Mutta joku on tuollaisen tehnyt, niin ei se mahdoton voi olla. Kunhan alan tekemään niin laitan kyllä parempaa ohjetta, jos vaan osaan sen ohjeen tehdä :D Se näyttää vähän sille, että olisi kethjuun virkattu ja kiinnitetty sitten "ylösalaisin" edelliseen kerrokseen, hmmm.

   Poista
  2. Niin minäkin arvelen, että olisi tehty ketjuun ja pylväskerroksella kiinnitetty kumoon. Niin mukavalta näyttää, että kokeilla täytyy. :)

   Poista
 3. Olisiko bavarian virkkausta, ohje löytyy netistä, minäkin olen tehnyt tyynynpäällisen, nätti tuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bavarian on hieman tiiviimpää, mutta paljon samaa näissä on. Kyllä tuokin malli osiksi puretaan ja selvitetään miten se oikein tehdään :)

   Poista