perjantai 13. maaliskuuta 2015

Neulottu tiskirätti

Vaikka itse tehdyt tiskirätit kestävät todella hyvin käyttöä ja pesua, on ne silti joskus tiensä päässä. Löysin kerän Craftssonin puuvillalankaa ja päätin tehdä tiskirätin neulomalla.

Lanka Craftsson 100% puuvilla ja puikot 4 mm. 42 silmukkaa ja neulotaan tasona.

Alkuun 3 kerrosta aina oikeaa. Molempiin reunoihin tehdään 3 silmukkaa oikeaa koko työn ajan.

Mallineulos:

3 kerrosta 3o 3n
3 kerrosta 3n 3o

Toistetaan kunnes liina on sopivan kokoinen ja tehdään vielä 3 kerrosta aina oikein ja päätellään. Ja eikun siivoamaan !Mallineulos

Lankaa kului n. 35g ja aikaa liinan tekoon kului parisen tuntia. Kiva pikku välityö :)

Tein myös elämäni ensimmäisen reklamaation langasta. Vaikka satoja, ellei jopa enemmän keriä on tullut kudottua ja virkattua, niin nyt vasta kohdalleni sattui "maanantai-kerä". Ja täytyy antaa Novitalle täydet 10 pistettä reklamaation hoidosta. Lähetin viallisesta 7 veljeksen raitalangasta sähköpostilla kuvia (väriä puuttui muutamasta kohdasta ja osa raidoista oli todella pilkullisia) ja kirjallisen reklamaation sunnuntaina illalla. Maanantaina aamulla oli omassa sähköpostissa viesti, jossa pahoiteltiin viallista tuotetta. Keskiviikkona sain töihin puhelun kotoa, että minulle on saapunut Novitalta joku iso kirje. Ja siellähän oli 2 uutta raitalankaa ja Novitan lehti. Ihan loistavaa asiakaspalvelua ja toimintaa, kiitos :)
2 kommenttia:

  1. Mikähän mahtaa olla novitan asiakaspalvelun sähköposti osoite? en itse sitä ainakaan sivuilta löytänyt. Pitäisi myös tehdä reklamaatiota tuosta raita langasta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. laadunvalvonta@novita.fi on sähköposti, vastasivat todella nopeasti. Laitoin omaan viestiini myös kuvia langasta ja puuttuvista väreistä, auttaa varmaan reklamaation käsittelyä :)

      Poista