torstai 2. huhtikuuta 2015

Värikkäät vanttuut

Näistä piti tulla lentolapaset, mutta taannoinen Norwegianin lakko perui lentoni (ja tietenkin vain juuri sen minun lentoni eikä muita). Koulun takia on vielä muutama lento edessä, mutta loppu häämöttää :). Lankana 7 veljestä raita, ensimmäinen ja ainoa lanka, josta olen joutunut reklamaation tekemään. Värit ovat pilkuttaneet raitoja ja parista kohtaa puuttui väri kokonaan. Puuttuvat värikohdat on leikattu pois ja liitetty uudelleen, täplikkyyden kanssa pärjään kun lapaset tulevat omaan käyttöön. Reklamaation Novita hoiti erinomaisesti, täytyy kyllä vieläkin kiitellä yhtiön tapaa toimia. Ihan loistavaa 10+.

Värikkäät vanttuut :

Lanka 7 veljestä sateenkaaren väristä, puikot 3 mm, 9 s/puikko.

Ohje peruslapasiin kiilapeukalolla täältä : Yhteishyvä

1o1n resoria haluamasi mitta. Kämmenselkään tehty pintaneuletta :

1. krs kaikki oikein
2. krs kaikki oikein
3. krs 1o1n

Muuten lapaset on tehty perusohjeen mukaan. Nyt alkaa olemaan jo keväistä väriä langassa :)


Lankaa on vielä sen verran, että seuraavaksi puikoilla on nilkkasukat kaveriksi lapasille.

Lumin askarteleman ihmettelevän tipusen myötä :

Hyvää pääsiäistä kaikille !


6 kommenttia:

 1. Kauniit lapaset, niin iloisen väriset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomaan kyllä itsessäni, että kun kesä lähenee niin väritkin muuttuvat iloisemmiksi :D Nämä on kyllä kivat ja sukatkin alkaa sarjaan olemaan valmiina. Tokihan eivät sittenkään itselle jää käyttöön, keskimmäinen tyttäristä varasi jo nuo itselleen :D

   Poista
 2. Ihanat pirteät lapaset. Hyvää Pääsiäistä myös sinulle :)

  VastaaPoista
 3. Juuri sopivat väriläiskät pääsiäiseen. Kauniit, pintaneule sopii hyvin väreihin, ei ole liian levoton. (: Pitäisi itsekin vaihteeksi tehdä jotkut parit lapasia taas... Ehkä nyt ensin hoidan muutamat vauvaneuleet alta pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raitalankaan ei ole helppoa keksiä kuvioita, just sen takia että siitä tulee levottoman näköinen. Tuollainen pieni kuvio passaa kyllä yllättävän hyvin :)

   Poista