sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Viikon vinkit

Neulomukset edistyy hitaasti. Kaikki liikenevä vapaa-aika tuntuu menevän työnäyte- ja näyttökansioiden tekoon, sillä 3.6 lähestyy uhkaavaa vauhtia. Ensi viikolla pitää ottaa kuitenkin lentosukat tai lapaset mukaan ja lähdettävä viimeisille lähipäiville koulun penkille. Luvassa on Tikkurilan maalikoulu, jota odotan kyllä innokkaana. Toivottavasti jälleen kerran uhkaava lentäjien lakko ei ala ja peru lentoja.

Jotain olen saanut valmiiksi, mutta kuvat vielä puuttuu. Seuraava postaus on sitten pöllömäiset nilkkasukat Isoveli-langasta. Oli muuten outoa tehdä paksusta langasta 4 mm puikoilla, kun edelliset oli 2,75mm ja ohuesta langasta :)

Mutta sukkia odotellessa hieman vinkkejä ja luettavaa. Tekstiiliteollisuudella on hieno verkkolehti, joista löytyy hyviä ohjeita monenlaisiin töihin. Lehden arkistoon pääsee tästä : Tekstiiliteollisuus.fi 


Yhtenä koulutehtävänä minun piti suunnitella (hää)juhlat. Meillä on tarkoituksena viettää omat juhlat elokuulla, joten tein suunnitelman niiden pohjalta. Jätän budjetit ja muut tylsät osiot nyt vähemmälle, mutta fiiliskuvat ja teeseitse-suunnitelmat jaan teille kuvina. Jos joku muukin saisi niistä ideoita. Kuvat on kerätty pinterestistä :


Juhlan teema !
Erilaisia hyytelöitä voi valmistaa aikuisille ja lapsille

Lapsille herkkubaari


Salaattibaari

Diy home decor on a budget !

Tämä viimeinen kuva on se, minkä aion ehdottomasti tehdä. Pallot teen hieman pienempinä ulkovalosarjoihin ja ne ripustetaan paviljongin kattoon. Koska juhlat ovat kokonaan ulkona, on kaiken oltava sellaisia, että ne säilyvät, ovat nopeasti laitettavissa ja saa kauniisti esille. Sisälle tehdessähän osan voisi jo etukäteen laittaa valmiiksi, pihalla ollaan forecan sää-ennusteen varassa :)

2 kommenttia:

  1. Kyllä näyttää kauniilta ja tunnelmalliselta! Upeita isoja ja pieniä yksityiskohtia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elokuussa nähdään miten onnistun sen toteuttamaan :)

      Poista