keskiviikko 26. elokuuta 2015

Ystävyyden taikaa

Lumilla on my little pony-kausi menossa. Kaikki on ponia (niillä on myös jokaisella hienot nimetkin) ja jokainen tekemä asia tuntuu liittyvän niihin. Siivet pitää laittaa selkään aamuisin, jotta Lumi on Rainbow Dash, sähikäinen joka lentää tjms. Ja kun  minä neulon, niin värit nimetään ponien mukaan. Siitä se idea sitten taas syntyi.

Tein ne edellisen postauksen omenanvihreät lapaset ja ajattelin kokeilla miten päällekirjonta minulta luonnistuisi. Joten työkaluiksi otettiin kanavaneula ja lankakorista nöttösiä hyötykäyttöön. Pinterestistä  löytyi kuvia, joiden perusteella valikoin omista langoistani suunniilleen oikeat värit. Hamahelmi kuviot näyttävät sopivan kirjailuun ja neulomuksiin hyvin, joten jatkossakin tulen varmaan näitä toteuttamaan,

Ja tältä näyttävät Rainbow Dash ja Fluttershy lapasissa :

Harvoin on minun käsitöilläni ollut yhtä ilahtunut vastaanotto kuin näillä lapasilla. Tarkoitus oli vielä höyryttää kuviot ja kuvata vähän tarkemmin, mutta nämä vietiin kirjaimellisesti käsistä :)

7 kommenttia:

 1. Oikein söpöt ! Itekki oon juurikin näistä hamahelmi ohjeista tehnyt bubble bobble ja pusheen cat villa sukat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, yllättävän hyvin noista saa tehtyä. Ei varmasti jää minullakaan ainoiksi, pitäs sukat ensin neuloa lapasten pariksi ja muutama poni kirjailla niihin :)

   Poista
 2. Nää on niin hienot!♡ ihanat!

  VastaaPoista