perjantai 18. syyskuuta 2015

Perussukkaa ja -lapasta

Tekemättä kun ei osaa olla. Täytyy nyt tunnustaa, että kun minä keväällä kävin pääsykokeissa ja nyt elokuulla aloitin opintoni Lapin amk:ssa monimuoto-opiskeluna, en ihan täysin arvannut millaiseen soppaan olen itseni taas lykännyt. Sen ajan minkä ennen käytin käsitöihini, naputtelen nyt esseetä esseen perään. Mutta aikansa kutakin, näin mennään nyt vähän aikaa.

Siltikin puikoilta on tipahdellut sitä ja tätä. Kovin monimutkaisiin yritelmiin en tässä pahimmassa esseiden sumassa ole edes alkanut, mutta jotakin on aina saatava aikaiseksi. Talvi tulee nopeammin kuin uskommekaan ja ketään ei saa palella :)

Lumille on My little pony- lapasiin mätsäävät sukat valmistumassa. Perussukka on jo valmiina, odotan seuraavaa vapaapäivää jotta saan rauhassa kirjoa kuvat. Joten seuraavassa postauksessa on varmaankin juttu niistä. Pojalleni tein 7 veljeksen raitalangasta peruslapaset ja lankapussista jämäkeristä villasukat ihan perinteisellä kaavalla, raitaa varteen ja lapaan.


Tuota raitalankaa riittää vieläkin. Minulla oli sitä kaksi kerää ja olen nyt 4 sukat ja aikuisten lapaset siitä tehnyt. Vielä voi tehdä ainakin kämmekkäät tai parit pikkusukat. Onkohan ne olleet jotenkin speciaali-isoja keriä :D

5 kommenttia:

 1. Voih, kyllä tuo opiskelu (ikävästi) hidastaa tätä tikuttelua täällä etelässäkin... Mut pääasia, että ei estä sitä kokonaan! ;) Ja just tuommoset perusjutskat on parhaita kiireen keskellä, mieli lepää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepäs tässä monimuoto-opiskelussa onkin haasteellista, että kun ei kukaan vahdi milloin teet ja kun vaikka sukan teko ois niin paljon mukavampaa kuin esseen väsäys :D Mutta näin mennään, se mitä ehditään. Ja toisekseen tuo neulominen on minun rentoutumiskeino :)

   Poista
 2. Perussukkia näkeekin harvakseltaan. Kauniita on sinun neulomasi! Tsemppiä opiskeluun.

  VastaaPoista
 3. Käväseppäs minun blogissani siellä on sinulle haaste!

  VastaaPoista