maanantai 23. marraskuuta 2015

Virkattuja koreja

Kaikkihan lähti siitä, että hoksasin työpaikkani lähellä olevan askarteluliikkeen. Aivan ihana puoti, jolla näkyy olevan verkkokauppakin Kirjokas Kun valikoima ja asiakaspalvelu on kohdillaan, niin minustahan saa kanta-asiakkaan. Viehätyin.

Kävin siis kesken työpäivän kurkkaamassa liikkeen valikoimaan ja häkeltyneenä kaikesta ihanasta mitä sieltä löytyy, nappasin mukaani Lankavan trikookudetta ja nro 8 virkkuukoukun.Kotona sitten pääsin toteuttamaan ideoitani. Virkkasin korin avaimille yms. eteisen tasolle.

Ohjeena käytin tätä : Lankava.fi/OHJE-Virkattu-kori , tein vain matalamman version, joten reunaa on virkattu vain 6 krs.


Näytin kuvaani töissä ja siitä kaikki sitten lähtikin. Ei muutakuin uudelleen Kirjokkaaseen, uusi koukku ja pari kerää trikookudetta. Osa työkavereistani halusi oppia virkkaamaan ja toisilla oli tarvetta virkatuille koreille. Siispä kaksi työtä samalla kertaa ja opettaen toisia saimme muutaman korin valmiiksi asti.


Punainen kude oli todella paksua verrattuna muihin väreihin, mutta taipui just ja just koriksi. Koristeeksi paperinaru rusetti. Harmaaseen tehtiin ripustuslenkki sillä ajatuksella, että kori sopii käyttetäväksi vaikka kylpyhuoneessa.

Nyt minä olen vakavasti tartuttanut virkkausinnostuksen pariin työkaveriini, anteeksi tytöt :D

Sen verran joulumieli jo on, että Lumin toivomuksesta teimme piparkakkutalon. Kun leipoo, on meillä kaikilla oltava leipomispipot (Lumin mielestä), joten sillä aikaa kun Lumi liimasi katon koristeita, minä virkkasin pipo päässä pienen korin pipareille, senhän voi antaa vaikka lahjaksi :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti