maanantai 7. maaliskuuta 2016

Kaikki kesken

Ei niin yhtään mitään ole valmistunut. Aloittanut olen vaikka ja mitä. Ja sitten purkanut. Hyvää on kuitenkin se, että olkapää kestää jo neuloa. Ja että kunnallinen hammashoito on kerrankin niin tehokas, että viikon jonottamisella pääsin poistattamaan kaikki viisaudenhampaani : kerralla ja nukutuksessa. Lisätään tuohon vielä kiireinen jakso koulussa ennen nyt alkavaa hiihtolomaa, niin siinähän tämä aika sitten onkin kulunut. Olen aloittanut sukkia, lankakerien lopuista. Esimerkiksi nämä :Lumin kanssa onkin sitten touhuttu vähän enemmän:


4 vuotias on jo isotyttö ja voidaan käydä vaikka leffassa !Jopa ulkoilu äidin kanssa lähipuistossa oli maailman mukavinta, eipä sitä näköjään aina paljoa tarvita :)

Nyt kun pääsen normaaliin neulomisvauhtiin ja arjen aikatauluun (ilman vaivaavia viisaudenhampaita), suunnittelin tekeväni ainakin erilaisten kärkikavennuksen kuvalliset ohjeet sukkiin ja lapasiin. Olisikohan siinä ideaa vai joko kaikki osaa kauniit kärkikavennukset?

3 kommenttia:

 1. Voi, hammavaivat on niin syvältä, mutten ole kyllä kuullutkaan että niitä nukutuksessa poistettaisiin. Nähtäväsi erilaista eripuolella suomea. Niin, niistä kärkikavennuksista, laita ihmeessä juttua. Ainahan niistä voi oppia jotain uutta : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvoin varmaan nukutetaan, mutta toisaalta tuo oli kyllä suht iisi tapa saada kerralla koko hammaskalusto kuntoon. Tokihan kun kaikki 4 kerralla poistettiin niin olin muutaman päivän aika kamalan näköinen ja lääketokkurassa :D Siksi minä aattelinkin tehdä ohjeet, konkareille saattaa löytyä jokin uusi jippo ja aloittelijoille (ainakin minulle) kuvat auttavat tekemiseen...

   Poista
 2. Ohjetta vaan tulemaan täällä jo odotellaan. Mukavan näköinen sukka tulossa!

  VastaaPoista