keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Lomalla viimeinkin

Minulla alkoi kesäloma.  4 viikkoa pelkkää lököttelyä, reissaamista ja käsitöitä. Ilmat mitä parhaat, kauneimpia kesäpäiviä. Tai niinhän minä luulin.

Olen minä lomaillut, käyty Lumin kanssa pienillä lähialueilla reissuilla ja aurinko on paistanut koko ajan. Ja sain aloitettua keittiöpyyhkeiden virkkaamisen, kunnes minun kesäloman pilaaja iski. Nimittäin hyttynen, sääski tai itikka ihan sen mukaan miten sitä haluaa nimitellä. Ja se nyt sattui iskemään kärsänsä minun vasempaan käteeni sillä seurauksella, että jo muutaman vuoden kurissa pysynyt allergiani hyttysenpistoksia vastaan puhkesi jälleen ja käsi on nyt noin jalkapallon kokoinen. Tai ainakin suunnilleen :D
Ja se ettei pysty virkkaamaan, sai minutkin käymään vapaaehtoisesti lääkärin juttusilla ja nyt on tehokkaampia lääkkeitä kuin ilman reseptiä saatavat. Jospa parin päivän kuluttua pääsisi jo normaali lomavauhtiin :)

Muutamia kuvia kesästämme :


Kesäpäivä Hailuodossa. Jo lauttamatka oli Lumille elämys :)

Kotieläinpuisto Arkadia Simossa. Ihana paikka pienen kanssa retkeillä:Yllä olevassa kuvassa villasika, tehdäänköhän niiden karvoista lankaa ? :)Hyvää ja aurinkoista kesää kaikille :)


2 kommenttia:

 1. Hei!
  Kiva nähdä kuvia tuolta Arkadiasta. Tytär pääsi tuolla käymään päiväkodin kanssa kevätretkellä. Pitänee jonain päivänä ajella ihan itsekin katsomassa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti käydä, oli oikein kiva paikka :)

   Poista