sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Kokeilussa uusia lankoja

Koska aina ei pääse lankakauppoihin, voi lankoja tilata netistä. Minulla on ollut mielikuva Adlibris-verkkokaupasta kirjakauppana, mutta sieltä saa myös lankoja. Ja mielestäni hyvinkin edullisesti. Verkkokauppaan pääset tästä: Adlibris.com ja ainakin silloin kun sieltä tilasin, oli yli 9,90,- ostokset ilman postikuluja.

Tilasin kokeeksi pari kerää Adlibris Socki-lankaa, 2 Dropsin huopuvaa Nepalia tossuihin ja 2 kerää Fabelia ohuisiin sukkiin. Satsi maksoi 12,30€ sis. postit ja toimitus kesti alle viikon. Olin siis ostokseeni hyvinkin tyytyväinen.

Ensimmäisenä tein ihan perussukat Socki-langasta. Ruskean sävyiset ovat kokoa 37 ja punaiset 32-33, perussukan ohjeella ja tiimalasikantapää, johon löytyy ohje täältä: Ullaneule . Puikot 3,5 mm ja isommissa sukissa 10s/puikko, pienemmissä 9s. Lanka oli todella miellyttävää neuloa ja vaikka ensin epäilin, saanko 2 samanlaista sukkaa kerästä, onnistui se yllättävän hyvin.
Seuraavaksi on puikoilla Nepal. Nämä huovutettavat työt ovat siitä mukavia tehdä, etten ainakaan minä osaa sanoa lopputuloksesta mitään, ennenkuin mytyn pesukoneesta kaivan ja koska kyseessä on lanka, jolla en ole ennen huovuttanut, lopputulos jännittää aikaisempaakin enenmmän. Nyt kilisyttelemään puikkoja jotta saa pesukoneen pyörimään :D

2 kommenttia:

  1. Kauniin värisiä sukkia tilaamistasi langoista!

    VastaaPoista
  2. Eipä ole ollut kallista lankaa,täytyykin käydä kuikkimassa mitä lankoja on tarjolla:)

    VastaaPoista