tiistai 23. toukokuuta 2017

Virkatut tossut ja käsinuket

Kevät kului kuin siivillä, pahoitteluni blogini hiljaiselosta. Paljon on kuitenkin tapahtunut tässä kuluneen parin kuukauden aikana. Suurin uutinen kuitenkin on se, että minusta tuli ihanan ihanan pienen pojan Mumma.  Toinen aikaavievä asia oli kilpirauhasestani löytyneet ongelmat, joten nyt on saanut olla neulatyynynä ihan riittävästi. Kilpirauhaseni leikataan 2.6 ja lankavarastot ovat jo sairaslomani ajaksi tankattu :)

Kevään aikana tein kyllä paljon, mutta mitään ei tullut valmiiksi asti. Tein sukkia, tein toisen, purin ja aloitin uutta. Ei lainkaan minun tapaistani. Vaihdoin puikot virkkauskoukkuun ja sain viikonlopun aikana tehtyä paljon. Ja valmiiksi saakka.

Virkatut tossut :

Ohje löytyy täältä Neljassapolvessa.blogspot.fi
Lankana sekalaisia loppukeriä, pinkki/valkoisissa Fabel+puuvillalanka yhdessä, keltaiset Miami-lankaa, koukku 4 mm.

Käsinuket ovat virkattu ilman ohjeita, Lumi innostui nukketeatteria esittämään ja toivoi minulta sinne nukkeja. Niitä pitänee tehdä jatkossa muutama lisää.








Tossut ovat nopeat tehdä, sopivat myös aloittelevalle virkkaajalle. Jalassa ihan kivat, varren korkeutta säätelemällä löytyy varmasti jokaiseen jalkaan sopivat vaihtoehdot. Hyvää alkanutta kesää kaikille :)

2 kommenttia:

  1. Paljon onnea pikkumiehestä! (: <3 Tsemppiä leikkaukseen ja pikaista toipumista! Ihania tossuja oot tehny.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pipo-otus :) Kyllä toipilaana sitten kelpaa olla kun lankatilauksenikin saapui eilen :D

      Poista