maanantai 25. elokuuta 2014

Lankakaupassa

Menomatkalla sen huomaan. Kyltin ja kaupan jossa seinässä lukee lankakuppila. Menneellä viikolla kävin muuttotavaroita viemässä Kemiin opiskelemaan lähteneelle tyttärelleni ja tälläinen ihanuus löytyy matkanvarrelta :


Kyltti, joka aiheutti kotimatkalla äkkijarrutuksen ja koukkauksen oikeaan.


Olen kyllä liikkeen olemasta olosta ollut tietoinen ja verkkokauppaa selaillutkin, mutta nyt vasta aikataulu antoi myöten piipahtaa ihan pirttiin saakka.

Ja koska pidän kaupallisesti vapaata harrastepohjaista blogia, tämä ei ole maksettu mainos. Minä vain yksinkertaisesti viehätyin pienestä liikkeestä niin, että se ansaitsee oman juttunsa. Luvankin kysyin valokuvaukseen ja jopa kerroin laittavani ne blogiini. Unohdin vain mainita mihin blogiin :D
Neulojan paratiisi, värejä ja hypisteltävää. Ihana tunnelma myymälässä ja mukava henkilökunta. Jos Oulu-Kemi väliä joskus ajatte, niis suosittelen pysähtymään.

Tarkemmat ajo-ohjeet ja osoite löytyy yrityksen kotisivulta : Kippovalimo
Olin hieman huono asiakas. Vaikkakin olisin voinut hamstrata kaiken näkemäni, tyydyin tälläkertaa kahteen kerään Dropsin Paris-lankaa (tiskirättiin puuvillaa) ja 100 cm kaapelilla varustettuun Prymin pyöröpuikkoon. Minä en tiedä mikä siinä MagicLoopin kokeilemisessa on itselleni niin vaikeaa. Nyt en kai kauaa enää voi sitä vältellä kun omistan siihen sopivan työvälineen.
Ja ei tämä ensimmäinen ja viimeinen vierailu myymälässä ollut, eiköhän tuo käännös oikeaan tule hyvinkin tutuksi kun tuolla suunnalla tulee nyt enemmän tai vähemmän pakolla liikuttua seuraavat 3 vuotta nyt ainakin :)

4 kommenttia:

 1. Hitsi olen tuon kyltin joskus nähnyt, olisi näköjään pitänyt pysähtyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti pysähtyä...(ja ottaa paksu lompakko mukaan) :D

   Poista
 2. Voi tuo oliskin varmaan tutustumisen arvoinen paikka. Harmi kun hiukan kaukana, mutta voihan sitä lankakuumeessa ajella helpostikkin 250km :)

  VastaaPoista