keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Kun minä jalat ostin

Niin. Vapaapäivät on ihania. Sen lisäksi, että puikoilla on tulossa uudenlaiset verkkopitsisukat valkoisena, ostin myös parit uudet jalat Ebaysta. Ja yllätin itseni miettimästä, tarvisinko jalkojen lisäksi myös pään, mutta tälläkertaa sen jätin vielä tilaamatta.

Luulen kuitenkin, että tämän kummallisen ja oudon päähänpiston seurauksena sukkakuvani jatkossa ovat asteen laadukkaammat.

Alla siis kuva tulevista jaloista. 2 kpl paketissa, naisten koko ja hinta huima 5,50,- sisältäen postikulut. 


Kuva Ebay.comToimitusajat Ebaysta on olleet tilauksilleni n.3 viikkoa, joten eiköhän siihen mennessä jotakin kuvattavaakin ole syntynyt. Maanantaina matkustan huonekalumessuille Kölniin ja jotta reissu ei ihan työtä olisi, matkaan lähtee tietenkin lentolapasen/-sukkien kutimet. Ja koska kaupungin lankakauppojakin olisi kiva käydä katsomassa, etsin niistä jo valmiiksi tiedot seuraavalta verkkosivulta : Knitmap.com . Erittäin kätevä sivusto käsityökauppojen etsimiseen ympäri maailmaa.

Nyt vain miettimään matkalle tekemiseksi sopivat mallit, vinkkejä otan vastaan sekä sukkiin, että lapasiin :)

4 kommenttia:

 1. Väsyneenä kun lukee, niin tulee kivoja mielleyhtymiä. Luin tilauksestasi ja mietin, että ihan oikeasti minäkin tarvitsisin uuden pään. Tässä entisessä on alkanut mennä asiat sekaisin, ja osa jopa katoamaan koko päästä.
  Kiitos tuosta sivustolinkistä, tuollaista olen kaivannut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D , tuolta sivulta löytyy kyllä kaupat hyvin, toivottavasti ehdin käydä katsastamassa paikalliset lanka valikoimat :)

   Poista