sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Kissamaista asiaa

Eilen lauantaina vietimme tyttäreni valmistujaisjuhlia. Kiireisestä aikataulusta huolimatta sain kaiken valmiiksi juhliin ja edellisen viikon iltoina myös ystäväni tilaama kissapatalappukin valmistui. Tuotetta täytyy vielä hieman jatkokehittää, sillä lopputuloksen on hieman pulleahko kissa. Tai ainakin hyvin syönyt :D

Lankana 7 veljestä, virkkukoukku 3,5 mm, hieman tuntematonta lankaa harmaana ja 2 nappia.

Virkkasin pylväillä 2 ympyrää, toisen isomman ja toisen pienemmän. Pienemmässä jätetään viimeinen kerros vajaaksi, jolloin kissan korvat on valmiina.


Kun ympyrät on tehty, virkkasin harmaalla langalla kierroksen pään ympäri, kiinnitin napit silmiksi ja muutama lanka nenäksi ja viiksiksi.

Yhdistetään ympyrät toisiinsa ja erittäin pullea kissapatalappu on valmis :
Ja kissateemassa pysyäkseni: meillekin tuli kissa, ihan oikea sellainen. Bau on asustellut meillä nyt muutaman viikon ja sopeutunut uuteen kotiin hyvin. Ja Otto-koira on vaan iloinen kun on saanut kaverin.Valmistujaisiin väkersin voileipäkakut itse, ja sain onneksi äidiltäni apua kakkujen tekoon. Alla muutama kuva koristeista :)Minun Ebay-langat ei sitten tulleet ollenkaan, onneksi siellä on rahat takaisin-turva. En tiedä johtuko saapumattomuus lähettäjästä, postista vai tullista, mutta joskus saattaa näin käydä. Harnittaa tietenkin kun niitä on jo kauan odotellut. Mutta nyt vain valikoimaan uusia lankoja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti