sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Täydellisen oranssit pitsisukat

Yksi minun Ebay-tilauksista tuli sittenkin. Seikkailtuaan maailmalla yli 2 kuukautta. Lanka on villa/silkki/kashmir-sekoitus, ihanan pehmeä, puolikiiltävä ja niin vahva, ettei käsillä poikki saa. Onneksi perille löysi juuri se tilaus, missä tämä oranssi lanka oli. Väri on nimittäin ihan täydellinen oranssin ystävälle.

Lanka Baby show/ebaysta, puikot 3 mm. Silmukoita puikoilla yht. 44s 10-12-12-10 ja kuvio Novitan pitsisukista. Puikoilla 1 ja 4 tehdään joustinta 1o1n ja puikoilla 2 ja 3 pitsikuviota. Koko 36-37Kun varsi on halutun mittainen tehdään kantapää. Näihin tein tiimalasikantapään, vaikken sen kanssa ole vieläkään sinuiksi päässyt. Vahistettu olisi sopinut ihan yhtä hyvin. Tiimalasikantapään ohje täällä : Ullaneule.net

Jatketaan pitsineuletta sukan päällisosaan ja sileää puikoilla 1 ja 4, kunnes sukka on sopivan kokoinen. Kärjessä leveä nauhakavennus.

Maailmassa ei koskaan voi olla liikaa oranssia, vai mitä mieltä olet?

6 kommenttia:

  1. Ihanat sukat ja ihana väri. Kesäisen pirteät. :)

    VastaaPoista
  2. Ihanat sukat! Minun lemppari on myös oranssi. Neulotaanko 2 silmukkaa oikein yhteen takareunoistaan vai normaalisti edestä oikein?

    VastaaPoista