maanantai 7. joulukuuta 2015

Joulukalenterin 7.luukku

Käsityöblogit järjestää joulukalenterin, johon osallistuin myös viime vuonna. Kalenteriin osallistuvat blogit julkaisevat oman luukkunsa määrättynä päivänä jouluun saakka. Aivan ihana idea :)

Eilen luukkunsa julkaisi Katjunkannoilla blogi ja huomenna on vuorossa Puikkomaisteri 

Tänään luukusta paljastuu kynttilä tuomaan lämpöä joulun odotukseen. Ohjeen kynttilän valmistukseen löysin täältä : Avoinmuseo/kynttiläohje

Meillä oli töissä pikkujoulu 5.12 ja kun tapanamme on ollut joka vuosi tuoda pieni joululahja, oli teemanamme tänä vuonna itse valmistettu lahja. Joten tekemäni kynttilät tuovat siis lämpöä ja toivottavasti iloakin työkaverini kotona.


Kynttilä on valettu pringlers-purkkiin

Handmade with love nauha lisätty koristeeksi

Massaa kaadettu vanhoihin kynttiläkippoihin


Kokeilin myös dippailla sydänlankaa sulassa massassa

Tein etiketin lahjaksi menevään kynttilään ja käärin sen sellofaaniin
Näitä oli kiva tehdä, tulee varmaan tehtyä muulloinkin. Ja mikä parasta, näihin sai kierrätettyä kaikki jämäpalat mitä kaappiin on kertynyt :)

5 kommenttia:

 1. Minä olen kerran kans dippaillut kynttilöitä. Ne on kivan näköisiä, ei sellaisia symmetrisiä. Kauniita lahjoja. Kiitos osallistumisesta kalenteriin :)

  VastaaPoista
 2. Itse tehdyt kynttilät on ihania.

  VastaaPoista
 3. Nuo dipatut on jotenkin todella hellyyttävät! Omaan silmään viehättävät verrattuna tavallisiin suoriin :)

  VastaaPoista
 4. Minulle tuli mieleen noista dipatuista tonttulakit :D Oli kyllä mukavaa puuhaa, vielä kun jaksaisi tehdä räsymattokynttilöitä, ne on aivan viehättäviä. Pitäisi vaan malttaa odottaa aina kerroksen jähtymistä ja kun ei malta niin... :)

  VastaaPoista