perjantai 9. toukokuuta 2014

Huutokauppaan hurahtanut

Selailin taas ebay:ta illalla koneella istuessani. Sieltähän pystyy ostamaan suoraostolla, mutta löytyy myös huutokaupattavia kohteita, joissa lähtöhinnat ovat ihan mitättömät. Ja löysinkin niin paljon kaikkea kivaa, että asetin itselleni haasteen. Jotta huudot ja tilaukset eivät lähtisi ihan käsistä, asetin itselleni huiman 10,- budjetin kyseiseen hommaan.

Ja mitä kaikkea minä löysinkään ja voitin !Hand made-laattoja, isompia kuin edelliset tilaamani 15 kpl/ 0.71 €
Jutska kakun koristeiden tekoon 1.44€. Tämä nyt saattaa olla hieman turhake, mutta kuulun niihin jotka koristelevat kakkunsa suklaanapeilla ja nomparelleilla, joten ajattelin tämän auttavan jatkossa tekemään kakkusistani hieman fiininpiä.
3 kpl 50g kerää liukuvärjättyä bambulankaa yht. 2.33€
Made for you-laattoja 40 kpl/0.75€

Olen siis käyttänyt tällä hetkellä kokonaisbudjetistani noin puolet yht. 5.23€. Ja saanut hankittua vaikka ja mitä. Harmituksekseni hävisin huudot puikkoseteistä, mutta tuleehan niitä uusia. Kun vielä valitsee hakuehdoista free shipping, niin nuo ovat kokonaishintoja, postikuluja ei tule.

Nyt vain odottamaan postihenkilön käyntiä :)

2 kommenttia:

  1. Ooi, osaisko sitä itse huutaa tuolta. Olen ostanut noita pieniä made for you laattoja myllyn inspiraatiosta, 25snt kappale. Toi ois makee juttu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osaat varmasti, yllättävän helppoa ja koukuttavaa :D Välillä saa todellisia löytöjä napattua, joulun alla huusin Lumille ison uuden mylittlepony-pehmon 1,- ja se sisälsi postikulutkin :D Toimitusaika oli n. 5 viikkoa mutta silti kannattava ostos :)

      Poista