sunnuntai 28. joulukuuta 2014

1-vuotias

Olen nyt kirjoittanut blogiani vuoden ja samalla tutustunut blogien maailmaan paremmin. Mitä ensi vuosi sitten tuo tullessaan nyt kun harjoittelujakso on käyty. No se tuo ainakin lisää ohjeita, sukkia, lapasia, virkkauksia ja linkkivinkkejä, samalla kaavalla mennään kuin aikaisemminkin. Sen olen päättänyt, että kaikkiin tekemisiini tulee myös ohjeet (vaikka olen ne tähänkin saakka yrittänyt muistaa tehdä/laittaa), koska ainakin itseä jää kaivelemaan, että mikäli löydän jonkin kivan kuvion tai sukan tai lapasen, ei siihen ohjetta ole. Tai edes linkkiä ohjeeseen.

Lukukertoja ja lukijoita blogilleni on kertynyt ilahduttava määrä, kiitos :) Tehdään tulevasta vuodesta entistä neulerikkaampi, värikäs ja mielenkiintoinen.

Sen lisäksi että osallistun Löysäpipoisten JyJuun, haastoin itseitseni myös tekemään jotakin uudistettua vanhaa. Sukkaa ei voi keksiä uudelleen, mutta kuviointeja ja kirjontoja yhdistellen niistäkin voi tehdä oman version. Puikoilla tulossa siis musta/valkoiset kirjoneulesukat ja Lumille huovutetut tossukat heti ensi viikolle.

Kunnes jotakin omaa on julkaisuvalmiina, niin vinkkinä kirjoneulekuvioita helppoine kaavioineen.

Hiiukasitoo.ee

Paljon ihania kuvioita käytettäväksi. Se päättämisen vaikeus mistä aloittaa vain...

Koska vuosi on jo lopuillaan, vielä pieni kuvallinen yhteenveto vuodesta 2014.

10 kommenttia:

 1. Ihanaa, että teitä käsityöblogien pitäjiä on, teiltä saa vinkkejä omiin käsitöihin. Itse olen aloittelijatasolla, niin vinkit ovat todella tervetulleita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullehan tämä on harrastus, kuten käsityötkin. Joten monentasoisia vinkkejä tulen jakamaan. Kovin korkeallahan ei omat taidotkaan vielä ole :D Mutta kyllähän sitä välillä huomaa oppineensa uutta ja kehittyneensä, ja parasta tässä onkin se jos ohjeista ja tehdyistä töistä toiset saa apuja ja vinkkejä omiin puuhiinsa :)

   Poista
 2. Onnea ensimmäisen vuoden täyteentulosta! Nuo ensimmäisen kuvan sukat on aivan ihastuttavat!

  VastaaPoista
 3. Kauniita töitä kaikki. Onnea yksivuotiaalle. Minunkin blogi täyttää vuosia.

  VastaaPoista
 4. Onnea 1-vuotiaalle. Kaikenlaista kaunista oletkin vuoden aikana tehnyt!

  VastaaPoista
 5. Onnittelut 1-vuotiaalle! Ihania töitä ja kuvia. Tuo korituolin istuinpehmuste, vai miksi sitä nyt sanoisi, oletko virkannut sen matonkuteen päälle? En ihan kuvasta nähnyt. Tosi kiva idea. Minä olen samalla tyylillä tehnyt pannulappuja, mutten ole tajunnut että jotain isompaakin voisi yrittää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Olen virkannut trikookuteen kiinteiden silmukoiden sisään ja kiinnitin koko ympyrän vielä kovalevyn päälle. Oikein hyvä istuintyyny tuli ja tuoliakaan ei tarvinnut roskiin heittää :)

   Poista