sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Yllättävän tärkeä olkapää

Viime vuoden viimeisellä viikolla viedessäni tytärtäni kotiinsa, liukastuin autosta noustessani parkkipaikalla ja kaaduin suoraan olkapääni päälle, Kun ensin perisuomalaiseen sisuun luottaen sinnittelin pariviikkoa, kävin sitten lopulta röngten-  ja ultrakuvissa. Ja olihan siellä murtuma luussa. Hankaloittaa kummasti harrastamista tuollainen pikkuinen särö :(

Neuloa pystyy pienissä määrin (mutta hitaasti) ja onni onnettomuudessa oli että kyseessä on vasen käsi, joten oikealla pystyy toimimaan normaalisti. Joten tässä tammikuun aikana olen saanut aikaiseksi useita keskeneräisiä töitä, parit valmiit sekä kymmeniä uusia ideoita :) Ja kun huomasin, että vasen käsi tuettuna kestää hyvin virkkaamista ja toimii lähinnä langan pidikkeenä, helmikuussa keskityn sitten enemmän virkkauksiin.

Nyt kuitenkin hieman viime aikojen tekosia :Tokmannilta löytyi poistuvia Nalle-lankoja alennuksella. Ja ne oli ihan minun värini joten koriinhan ne hyppäsivät.


Aloitin itselleni ikiomat sukat. Toinen on melkein valmiina, tekoon menee nyt vain niin tuskastuttavan kauan. Laitoin tekeleen lepäämään kunhan neulontavauhti palaa normaaliin.


Välillä etsin inspiraatiota jopa suklaan voimalla :)Arjalle valmistui pienet sukat kiitokseksi saaduista langoista. 4 mm puikot ja 7-veljestä lanka. N. 6 kk ikäiselle sopivat, 8s/puikolla.
Lumille tarhan jumppatunnille tossukat "villasukkaluisteluun". Lankana Joki, 4 mm puikot ja 9s/puikko. Pesty 40 asteen hienopesussa.


Hyvin surullisen näköiset mytyt ongin koneesta.
Mutta juuri sopivat pieniin jalkoihin. Koko n. 25


Seuraava juttu onkin sitten Nallesta, en ole ennemmin tainnut leluja tehdä :) Ja virkkaamalla tietenkin tehtynä.

6 kommenttia:

 1. Ihanat tossukat. (: Ja kumma juttu, mie hamstraan itelleni just noita värejä kanssa! Vasta tuota vihreää tarttui just Tokmannilta alelaarista mukaan... Jotenkin siinä silti käy niin, etten ikinä saa itelleni aikaseksi sukkia just semmosilla omilla lempparisävyillä. :'D Koitahan saada olkapää kuntoon! Mie yritän olla liukastelematta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotkin väreistä vaan tuntuu omille :) Ei tuohon vissiin ole kuin lepo hoitona kun vaan malttaisi :D

   Poista
 2. Aivan minunkin väriset värit nuo, selvästi jonkinlaisia hengenheimolaisia ollaan. :) Ja ihanat tossukat nuo pienet myös.

  Paranemisia ja leppoisaa neuloskelua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Jännä on, miten kaikista maailman väresitä just nuo tuntuu omille. Vaikka tykkään ja käytän muitakin niin jotenkin nuo murretut sävyt viehättävät aina :)

   Poista
 3. Hehehe, ei me neulojat "pienistä" vammoista säikähdetä, tulosta syntyy silti. Tsemppiä sinulle ja parane pian. Ihanat langat olet valinnut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei säikähdetä, ja tämähän on vain monipuolistamista kun välillä voi vain virkkailla :D

   Poista