keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Lapaset Ville-langasta

Lankamaailman Ville-lanka keltaisena aiheutti minulle päänvaivaa. Keltainen on värinä todella kaunis, mutta millaisiin käsitöihin se sopisi oli ongelmana. Aloitin palmikkosukkia ja purin, kokeilin toisenlaisia ja sama homma. Nyt se kerä on kuitenkin käytetty ja minun pitää ostaa sitä lisää :)

Ohje löytyi Suvikumpu-blogista Risusydän 

Lanka Ville, puikot 3 mm, 9 s /puikko. Kuvio kämmenselkään tuli pintaneuleena, muuten lapanen on tehty ihan perusohjeen mukaan.
Kaunis pinta ja keltainen värikin sopi just eikä melkein. Lapasten lisäksi on valmistunut muutakin. Koulukiireet nyt syksyn alussa vähentävät hieman bloggaustahtia, mutta ei kiireet koskaan loputtomiin jatku. Esittelen siis valmistuneita töitä myöhemmin.

Tytär tuli viikonlopuksi kotiin ja toivoi villasukkien lisäksi muutamaa koria. Villasukkia oli muutamia sopivia valmiina, mutta jos lapsi jotakin toivoo, niin äitihän mielellään tekee. Onneksi korin tekee nopeasti, joten tytär pääsi lähtemään takaisin opiskelemaan turkoosin ja harmaan korin kanssa ( ja villasukkien ), toive nimittäin esitettiin illalla nukkumaan mennessä ja lähtö oli aamulla :D
Ja vapaapäivänä sitten pari koria lisää, liekö jo joulumieli valtaamassa jos väreistä jotain pitäisi päätellä :)
4 kommenttia:

 1. Noi lapaset ovat ihanan syksyiset, sopii tuo malli ja väri yhteen.

  VastaaPoista
 2. Keltainen sopii mihin vaan! ;) Tosi kauniit lapaset. Ja vitsit, oon ihan jouluihminen mutta jotenkin en oo vielä ihan siinä mielentilassa ja tää on jo kolmas joulumaininta tänään, mihin törmään. (Mm. mies kuunteli autossa joululevyä, kaveri tunnusti joululaulukuuntelun viime viikolta...) Noh, glögiähän meillä juodaan heti kun ne tulevat kauppoihin. Vielä ei ollu, vaikka etittiin. :D

  VastaaPoista
 3. Kivat lapaset, kuvio ja väri sopii hyvin yhteen.

  VastaaPoista
 4. Ihastuttavat lapaset. Keltainen väri tuo mallin upeasti esiin.

  VastaaPoista