maanantai 17. helmikuuta 2014

Sopii se, vaikkei nyt ihan kuitenkaan.

Jokainen neuloja tietää varmaan sen tunteen kun miettii jotakin väriyhdistelmää, on varma ajatuksissaan värien yhteensopivuudesta ja lopputulos ei näytäkkään yhtään millekään. Useinhan yhdistelmistä tulee juurikin sellainen minkälaiseksi sen alunperin kuvittelikin. Mutta ei aina, niinkuin ei nyt minullakaan.

Minulle jäi viimeviikolla hieman aikaa ennen töihin menoa, joten suuntasin matkani lankakauppaan. Ajattelin kokeilla kettusukkia uudella väriyhdistelmällä. Ajatuksissa oli kiva vihersävyinen pohjaväri, hieman kuvioitu. Löysinkin mielestäni juuri sopivat värit. 7-veljeksen tweed (802) ja yksivärinen 7-veikka (644). Ohje löytyy blogistani aiemmista kirjoituksistani.

Vapaapäivä ja sukat puikoille. Ja syvä huokaus. Ei ne ihan mahdottomat ole, mutteivat yhtään sellaiset kuin kuvittelin. Eipä niistä sen enempää, loppulangat tulee käytettyä johonkin ihan muuhun.
2 kommenttia:

  1. Kiitos, ei ne nyt niin huonotkaan ole, jotenkin vain liian samansävyiset. Tai tweedin sijasta olisi pitänyt olla samanlainen lanka pätkävärjättynä :)

    VastaaPoista