maanantai 3. marraskuuta 2014

Viikon ideavinkit

Kun isommat tytöt olivat pienempiä, järjestimme meillä useana vuonna jouluisen askartelupäivän. Kutsuimme lasten kaverit meille askartelemaan ja leipomaan pipareita. Nyt Lumi alkaa olla siinä iässä, että taidamme herättää tämän kivan perinteen taas henkiin.

Etsiessäni ideoita askarteluun, löysin facebookista kivan sivun O.M.A.klubi  ja sieltäpä niitä ideoita (tosin ei ehkä lasten kanssa tehtäviksi mutta itselle :D ) sitten löytyikin, vai mitä mieltä olette seuraavista ?

Jouluksi hieman erilaista naposteltavaa kuin suklaa.Vuosien saatossa kerääntyneet kakkupaperit hyötykäyttöön 

Ja vaatekaappiin saadaan lisää tilaa kierrättämällä kutistuneet neuleet tyynyiksi.Ja jos tykkää voitaikinasta niinkuin minä, välttää joulutorttuähkyn käyttämällä täytteenä jotakin muuta :)
Perinteinen juustokakku veikeästi esillä, tätä meillä on jouluna jälkiruokana ehdottomasti.Kivannäköinen köynös, helppo näköjään tehdä.Ja kerran on kakkupaperit ja neuleet kierrätetty uuteen käyttöön, niin lajitellaan samalla hanskalaatikko ja hyödynnetään parittomat pehmoeläimiksi :)


Onkohan minut vallanut jo joulumieli :) Helppojen askarteluvinkkien etsiminen jatkuu, aina löytyy jotain kivaa.

6 kommenttia:

 1. Mahti vinkki tuo O.M.A.klubi ! Hyvän näköiset joulunaposteltavat ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin, mulla meni varmaan tunti kun ihailin kuvia ja huokailin :D Ja noi naposteltavat on just sellaisia kuin tällänen tumpelokokki osaa tehdä= halkaista mansikan ja tuupata kermaa väliin :D

   Poista
 2. Ihanan näköisiä! Johan tässä itsekkin innostuu joulusta :D ja näyttää vaikeille mutta ei ne taidakkaan kauhee vaiketa olla :) tarvii varmaan itekki mennä tutustiu tohon sivuun... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa varata aikaa ja muistitilaa ideoille :D Siellä niitä nimittäin on ja paljon :D

   Poista
 3. Näyttää kivoilta nuo kakkupaperista tehdyt kuuset!! :)

  VastaaPoista